Venjakob – Ligna 2015

venjakobComunicat de Presă
Ligna 2015, Hala 16 Stand C22

 

Cea mai modernă tehnică de finisare a suprafețelor pentru cele mai înalte pretenții și maximă flexibilitate pentru ateliere meșteșugărești și companii industriale

În acest an la Ligna, specialistul în linii complete de lăcuire finisare și tehnologii de mediu,  din Rheda- Wiedenbrück, va expune în Hala 16, Stand C 22, următoarele mașini/instalații/echipamente din gama sa largă de produse:

VEN SPRAY SMART

Ca unitate compactă, versatilă, de înaltă performanță, cu un volum de investiții comparabil cu cel al unei stații profesionale de pulverizare manuală, răspunde cerințelelor atelierelor de tâmplărie și ale intreprinderilor  mici.

Nou prezentată VEN SPRAY PERFECT asigură utilitate maximă a liniei de mașini si cea mai înaltă eficiență,  iar în ultimul an au mai fost îmbunătățite ușurința de utilizare și intreținere.

VEN SPRAY VARIO

Oferă flexibilitatea unui robot de lăcuire industrial și randamentul înalt al unei mașini automate de lăcuire a suprafețelor prin pulverizare. Această instalație este rapidă, precisă si asigură rezultatele cele mai convingătoare.
Finisajul perfect al pieselor tridimensionale este deosebit de impresionant.

VEN DRY UV – LED UV

Pentru întărirea de înaltă performanță a pieselor tridimensionale. Un pas logic spre reducerea și eficientizarea consumului de energie în procesul de întărire al suprafețelor lăcuite.

VEN CONTROL MASTER- RFID

Activarea individuală a datelor de proces ( avans/temperatură uscător/colorare…) în cadrul liniei de vopsire prin receptori de impulsuri RFID integrați în piesa de prelucrat. Acest lucru permite producția economică chiar și pentru o mărime a lotului de 1. Este o implementare  practică efectivă a Industriei 4.0.

Programul de prezentări din Standul C22, Hala 16 include și runde cu demonstrații de lăcuire – live, cu lacuri de la diferiți fabricanți.

Contact:

Venjakob Maschinenbau

GmbH & Co. KG
Ms. Nicole Mihlan
Augsburger Straße 2-6
D-33378 Rheda-Wiedenbrück
Phone: +49 5242.9603.264
Fax:   +49 5242.9603.180
Email: nmihlan@venjakob.de
Website: www.venjakob.de

 

Inovatorul din Top 100 din 2014 ar dori, de asemenea, să invite persoanele interesate de tehnologia RFID la Fabrica RFID: Hala 17, D60. Link pentru descărcare foto
sprayvario

VEN SPRAY VARIO

spraysmart

VEN SPRAY SMART